Siirry pääsisältöön

Salgsmedarbejder til Dagligstuemøbler, 8 timer pr. uge, Aarhus

Århus, Keski-Jyllannin alue - Tutki sijaintia Myynti & kaupallisuus Osa-aikainen

Työpaikan kuvaus

WHO YOU ARE

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som har passion for boligindretning, salg og rådgivning. Når kunden kommer for at handle i IKEA, står du klar med råd, vejledning og inspiration. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er at du er serviceorienteret, og trives i en hverdag med mange mennesker omkring dig.

Vi lægger desuden vægt på at du:
- Har erfaring med salg og kundeservice og motiveres af at skabe gode købsoplevelser
- Trives med at vejlede kunder i en travl hverdag med et højt tempo
- Tager ansvar for at prioritere egne arbejdsopgaver, så tiden udnyttes mest effektivt.

A DAY IN YOUR LIFE WITH US

Møbelafdelingen Dagligstuemøbler er placeret på varehusets øverste etage. Vi hjælper vores kunder til det helt rigtige valg, hvad enten det er deres nye sofa, reol, TV-møbel, eller andet til dagligstuen. Vi rådgiver kunden til at finde den løsning der passer perfekt til dem. Vores hovedfokus er at opfylde vores kunders boligdrømme og overstige deres forventninger.

Dine opgaver bliver at:
- Opsøge, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
- Sørge for at afdeling og udstillingsmøbler altid er vedligeholdte og præsentable
- Sikre synlig pris og købsguides på alle varer, så kundernes købsproces bliver så let som muligt.

ABOUT THIS WORK AREA

Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er, og du har mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.

QUESTIONS AND SUPPORT? LET'S CONNECT!

Du er velkommen til at kontakte Shopkeeper Jacob Søstrøm - (jacob.sostrom@ingka.ikea.com) ved spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er på 8 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid placeres primært i varehusets åbningstider, og du skal forvente at have 2 lukkevagter per uge samt arbejde hver 2. weekend både lørdag og søndag . Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen.
• Løn efter HK’s butiksoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale.
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater.