Siirry pääsisältöön

Verkoopmedewerker, IKEA Delft, 33 uur/week

Delft, Netherlands - Tutki sijaintia Myynti & kaupallisuus Kokoaikainen
Hae työpaikkaa Ehdota ystävää

Työpaikan kuvaus

Ben jij op zoek naar een vaste baan voor 33 uur in de week, heb je een grote interesse in woninginrichting en heb je goed commercieel inzicht? Kom dan solliciteren bij IKEA Delft.

Wil je weten wat werken als verkoopmedewerker bij IKEA Delft eigenlijk inhoudt? Bekijk de video waarin onze collega Martijn zijn ervaring deelt.


Over de baan
De afdeling sales bij IKEA Delft bestaat uit Furniture Sales / Showroom (1e verdieping) en Market Hall Sales (begane grond). Wij zoeken op dit moment nieuwe collega's voor in de markethall.

Over het werk dat je gaat doen
Als medewerker Sales ben je een van de belangrijkste IKEA contactpersonen voor onze klanten. Je ziet klanten al voordat ze jou zien, je helpt ze vriendelijk en adviseert hen in passende woonoplossingen. Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor het juiste product kiezen en je hun verwachtingen overtreft. 

Over jou
Als medewerker Sales bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. Elke dag is anders. Daarnaast ben je;

 • klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en voelt goed aan hoe een klant benaderd moet worden
 • een verkooptalent met commercieel inzicht
 • proactief en een echte aanpakker
 • een team player
 • vloeiend in het Nederlands en kun je je ook goed redden in het Engels
 • initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
 • computervaardig, we werken binnen IKEA met verschillende systemen voor o.a. het aanmaken van verkooporders.


Wij zijn op zoek naar medewerkers die 33 uur per week willen werken. Dit betekent dat meestal 5 dagen in de week zult werken. Je kunt 1 vaste dag opgeven tussen maandag en donderdag waarop je nooit ingepland kunt worden en je krijgt 4 weken van te voren je rooster.

Wat kun je van IKEA verwachten?

 • Contractduur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband
 • Uurloon van 14.22 EUR.
 • Extra toeslagen voor zon- en feestdagen én een 13e maand
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding
 • Pensioen regeling
 • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. 

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel. 

Wil je meer weten over deze vacature? Bel of app dan met onze recruiter, Jordine via 06-41432854.

Hae työpaikkaa