Siirry pääsisältöön

Klantadviseur interieur en keuken (28-33 uur)

Groningen, Provincie Groningen - Tutki sijaintia Asiakassuhteet & asiakaspalvelu Osa-aikainen

Työpaikan kuvaus

WIE JE BENT

Krijg je energie van het adviseren van klanten over de inrichting van hun leefruimte? Zie je kansen? Heb je een commerciële instelling, heb je affiniteit met interieur design en denk je graag mee in slimme home furnishing oplossingen? Reageer dan op deze vacature en wie weet kom jij GLITTRAN op onze Sales afdeling en zet jij je MAXIMERA in op het Customer Support Center van IKEA.

Naast dat jij jezelf herkent in onze waarden, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:
- Je hebt ervaring met klantcontact en het liefst ook telefonische verkoop, je bent communicatief sterk en oplossingsgericht. Je hebt voldoende zelfvertrouwen om een echte gesprekspartner te zijn voor de klant;
- Je beschikt over ruimtelijk en cijfermatig inzicht (je bent niet bang voor afmetingen van ruimtes en objecten);
- Je houdt van een dynamische werkomgeving, durft zelf beslissingen te nemen en bent goed in het herkennen van verkoopkansen;
- Je bent in staat om je eigen klantportefeuille te beheersen en je bent zeer goed in staat om eigen werk te organiseren hierbinnen;
- Je bent nauwkeurig en gaat administratieve taken ook niet uit de weg;
- Je beheerst zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal in woord en geschrift;
- Je beschikt minimaal over MBO 4 werk- en denkniveau.

Na de fulltime training van 3 weken, ben jij voor minimaal 28 uur per week flexibel inzetbaar. Meer uren zijn altijd welkom. Dit is inclusief twee avonden per week en twee zaterdagen per 4 weken. Ook verwachten we beschikbaarheid op zon- en feestdagen. Het is mogelijk om een vaste dag of dagdeel (maandag tot en met vrijdag) te blokken als je 4 dagen werkt, deze dag word je dan niet ingepland.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als ontwerper ga je slimme home furnishing oplossingen ontwerpen voor (en met) de klant, waaronder keukens en kastenwanden in slaapkamers. Gedurende een telefonische afspraak deel je op afstand je scherm met de klant en maak je een 3D ontwerp van bijvoorbeeld een keuken. Door de juiste vragen te stellen, durf je de klant te adviseren over de stijl, indeling en functionaliteit.
Gedurende het gesprek is het cruciaal dat je altijd vanuit het belang van zowel de klant als IKEA denkt. Wanneer jullie beiden tevreden zijn over het ontwerp, laat je de tekeningen checken door een collega; zo weet je zeker dat alles klopt. Alles dubbel gecheckt? Dan kan de droomkeuken of kastenwand bestelt worden en kan de levering in gang worden gezet.

Wie weet ben jij straks de ontwerper van iemands nieuwe droomkeuken of schitterende kastenwand?! Dit alles zonder dat de klant zijn of haar huis hoeft te verlaten: we blijven verbeteren en vernieuwen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Customer Support Center (CSC). Voor IKEA Nederland is het CSC gevestigd in Groningen. Het CSC is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende non-face-to-face contactmethoden, waaronder telefoon, email, chat en social media.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je onder andere het volgende van ons verwachten:
- Een salaris vanaf 21 jaar van € 11.18 bruto per uur. Daarnaast ontvang je toeslagen die kunnen oplopen tot 100% en ontvang je leuke extra’s zoals een dertiende maand, (eventuele) bonus en personeelskorting;
- We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt;
- Leuke activiteiten met je collega’s, zoals een pub quiz;

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel en een persoonlijkheidstest maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Solliciteren:
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Upload dan je CV en motivatiebrief via de website. Geef in jouw motivatiebrief aan waarom je graag bij IKEA wil werken en waarom deze functie jou aanspreekt. We zijn benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wij kijken uit naar je sollicitatie!