Siirry pääsisältöön

Teamleader Sales - 36u

Wilrijk, Flanders - Tutki sijaintia Myynti & kaupallisuus Kokoaikainen

Työpaikan kuvaus

Wie je bent

Je hebt ervaring in zowel verkoop, klant en commercieel georiënteerde business en hebt een goede kennis van de lokale gebruikersmarkt
Je kan goed commerciële opportuniteiten identificeren en je werk desnoods herschikken om in lijn met deze te blijven.
Je hebt gedegen ervaring als leider en bent een echte teamspeler, waardoor je problemen kan oplossen en beslissingen kan nemen in een uitdagende en steeds veranderende retailomgeving.

Je daagt zowel je team als jezelf uit om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en steeds nieuwe, betere manieren van werken te zoeken.

Een dag met ons in jouw leven

Je optimaliseert de verkoop en winstgevendheid door de verantwoordelijkheid te nemen voor het assortiment en door de commerciële IKEA prioriteiten te promoten en de volumebeloften na te komen.
• Je kan snel beslissingen nemen over commerciële kansen en feedback van klanten. Daarnaast houd je de gegevens over de concurrentie, het aanbod en de resultaten nauwlettend in het oog.
• Je zorgt dat de winkel er perfect uitziet en altijd goed bevoorraad is, zodat de klanten zelfstandig kunnen beslissen wat ze kopen.

Over dit werkgebied

Wij zijn diegenen die onze klanten ontmoeten – in onze winkels, online, via onze catalogus en daarbuiten. We hebben kennis van het IKEA assortiment, lokale markten en klantenbehoeften. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om authentiek contact te zoeken met onze klanten en zo onze verkoop en winstgevendheid te maximaliseren. Samen met duizenden medewerkers over de hele wereld vormen we een divers team en werken we samen aan het continue wereldwijde succes van het IKEA Concept – een concept dat miljoenen klanten helpt om een beter dagelijks leven te creëren!

Solliciteer nu!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.