Siirry pääsisältöön

Medewerker Kassa - 25u

Zaventem, Flanders - Tutki sijaintia Asiakassuhteet & asiakaspalvelu Osa-aikainen

Työpaikan kuvaus

Wie je bent

Je hebt een passie voor menselijk contact.
Bij alles wat je doet, denk je aan de klant.
Je hebt een oog voor detail en je werkt nauwgezet.
Je garandeert een vlotte afhandeling aan de kassa waardoor IKEA steeds een positieve indruk achterlaat bij de klanten.

Je werkt steeds vertrouwelijk en discreet.

Een dag met ons in jouw leven

Je helpt de klant met afrekenen en gaat hierbij efficiënt en kostenbewust te werk. Je staat afwisselend aan een bandkassa en een zelfscankassa.
Je gebruikt je zin voor verantwoordelijkheid wanneer je de transacties verwerkt. Je past de vaste procedures toe en respecteert ze.
Je bent vaak het laatste contact met de klant. Om die reden bepaal jij mee het beeld dat onze klanten van IKEA hebben. Je trekt zo mee aan de kar om de kassaploeg en IKEA te helpen groeien.

Over dit werkgebied

At IKEA it’s all about our customers, and in Customer Relations we build and retain long-lasting relationships with new and existing customers in a multichannel retail environment. We’re a diverse team that work together to ensure a positive and joyful experience for all IKEA visitors and customers: we set up services, gather feedback and make things right! Our modus operandi is to connect to people by listening to their personal needs and to create genuine interactions. We’re a bunch of people who are truly passionate about people!

Solliciteer nu!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!
Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.